Marit Larsen

Marit Larsen (f.1983) tok popverdenen med storm allerede på slutten av 1990-tallet som den ene halvparten i duoen M2M. Debutsingelen ”Don’t Say You Love Me” ble raskt en global megahit, og til sammen solgte de over 12 millioner singler og album på verdensbasis.

I de senere år har hun gjort stor suksess som soloartist, gitt ut flere album og markert seg som en av Norges aller fremste komponister og låtskrivere med låter som Don’t save me, I don’t want to talk about it, Under the surface, Vår beste dag  og mange flere. 

Marits siste album Joni was right, ble sluppet i 2016. Albumet tok oss med ut på et sidespor forbi den rendyrkede popmusikken og bort til folken. En vei man hele tiden har visst at Larsen ville bevege seg inn på, uten å helt vite når.

Nå er hun endelig tilbake med ny musikk igjen. 24. mai 2024 slapp hun Hun er min, til strålende mottakelse. Til høsten tar Marit med seg både gamle hits og nye låtperler til hele 26 scener landet over.

Trollrock gleder seg til å ta imot Marit Larsen og mange vil nok huske en fantastsik konsert i 2023 :) Hun spiller på hovedscenen lørdag 26.juli.