Facebook Twitter

Trollrock 2017; Et Øldorado

Malt & Pepper holder øl og matkurs på festivalområdet. Her kan du også fukte nebbet i et bredt sortiment brunt gull.

Purkebrød er signaturretten til Malt & Pepper. Det er akkurat som det høres ut, – et purkebrød! Purkebrød er en rett med revet svineribbe, stekt i 12 timer i eget fett, med fennikel og chili. En slik framstilling av kjøttet gjør det meget mørt og smaksrikt da det meste av smaken ligger i fettet. Kjøttet serveres i større biter som gir det hele en fyldig og god tyggemotstand.

På grunn av den kraftige smaken, går kjøttet godt sammen med syrlig tilbehør. Retten er derfor toppet med Eplesyltet rødløk som gir et lett løft til en relativt tung og fet rett. Det er i tillegg lagt ved sylteagurker.

Kjøttet serveres på lyst og veldig luftig brød, baket på Frydenlund øl som eneste væske. Brødet har en fin og rund smak, med en hint av sødme og syrlighet fra ølen. Sammen med kjøttet gir dette en god balansert smak. Brødet har også et strøssel av sesamfrø som fører til ett lite hint av bitterhet, perfekt med øl som base. Før servering blir brødene smurt med dijon sennep for å piffe opp smaken litt.

Vi håper at Malt & Pepper kan bidra til uforglemmelige smaksopplevelser på Trollrock festivalen

ØLKURS

I samarbeid med vår øl-vert tilbyr vi øl og matkurs. Målet med kurset å er å skape en bedre forståelse av samspillet mellom mat og øl. Verten tilbyr en smaksprøve av alle ølsortene samt et halvt purkebrød.
Kursene varer mellom 15-20 minutter, alt etter som hvor mange som deltar. Maks antall per kurs er 20 personer. Pris 120kr. Påelding ved beertrucken i Syden Baby!

SORTIMENT

  • Tapp- øl: Bayer, Pilsener, Pale Ale
  • Boks- øl: Session IPA, Bukk-øl, Fatøl
No comments yet.

Kommenter