Facebook Twitter

The Largo

The Largo er et debuterende band stasjonert i Oslo. Siden starten tidlig i 2017 har de tre medlemmene praktisk talt bodd i Malabar Studio sammen med produsent Christer Knutsen. Der spiller de inn sin debututgivelse og deres første singel “Big Black Hole” ble sluppet 15. September. Etter en debutturné i høst har The Largo sanket lovord som et sterkt og bunnsolid liveband og har allerede rukket å få sin første terning. Altaposten rullet terningkast 6 for konserten de gjorde på Barila oktober 2017.

“(…) og til sammen ga trioen Altapublikummet denne høstens desidert heftigste rockeinjeksjon, sålangt. Terningkast 6.” – Altaposten

Nå er de aktuelle med sin andre singel “Favorite Son” og planlegger for fullt albumslipp og konsertåret 2018. Låtene er produsert av Christer Knutsen, mixet av Martin Bowitz og Jørgen Smådal Larsen. Brian Lucey i Magic Garden Mastering skal stå for mastringen av deres første album. The Largo spiller hardtslående riffbasert ørkenrock anno 2017, toppet med sterke vokaler som roper tilbake i storhetstiden på 60-og 70-tallet.

The Largo består av:
Alf Magne Hillestad (Trommer) Jan Ole Kristensen (Gitar og vokal) Lars Isachsen Jemterud (Bass og vokal)

No comments yet.

Kommenter