Facebook Twitter

Ta godt imot: The Largo og Måndag!

To nye og spennende band er klare for Trollrock! Fellesnemner: Rockefot!

Måndag er et ferskt band med utspring fra Valdres. Forkjærlighet for norske tekster og godt skrevne melodier bygger opp bandets sound med tydelige referanser til klassisk rock, hvor Bruce Springsteen og Tom Petty er blant inspirasjonskildene. Bandet som startet som et overskuddsprosjekt i 2014 ble fort til mer da debutalbumet “Angrepsklar” ble sluppet i 2016.

Selv om bandet synger og har rot i Valdres, har medlemmene forskjellig tilhørighet på Østlandet. Erik Haugen (trommer) er fra Elverum, Erling Bjurbeck (bass) ble til på Ringsaker, Christopher Stokke (gitar) er Bærumsgutt, Lars Andre Kvistum (Keyboard) har sin rot på Toten. Igjen står Vemund Strand Aspeggen og Lars Isachsen Jemterud som er vokst opp noen hundre meter fra hverandre i Valdres.

Sistnevnte, Lars Isachsen Jemterud (vokalist og låtskriver) har nettopp blitt far og er derfor i en mer nervøs fase av livet enn før. Tidligere holdt det å skrive om andres problemer, nå byr han på seg selv og dykker inn i egne bekymringer. Singelen «Kunstnerblod» er intet unntak, her tar Jemterud for seg det usikre ved å satse på kunst og kultur, og hva det vil generere for sin kommende arvings fremtid.

Låta er skrevet på Ullevål Sykehus mellom barsel-intensivavdelingen og pasienthotellet.

“Det renn kji tjukt tå kunstnerblod. Odelsgrunn det får kji ho” oppsummeres i refrenget og setter stemningen for hva denne låta vil fortelle; Med stort ansvar kommer også store bekymringer.

Nå satser bandet hardt på sin framtid og sitt nye album “Fløta Heim” som slippes 7. september 2018.
Høsten begynner allerede å fylle seg opp med spillejobber og Måndag er solid innøvd og klare til dyst.

Den første singelen Kunstnerblod slippes 4. Mai på Isachsen Labell og vil være tilgjengelig overalt der du hører musikk.

 

The Largo

The Largo er et debuterende band stasjonert i Oslo. Siden starten tidlig i 2017 har de tre medlemmene praktisk talt bodd i Malabar Studio sammen med produsent Christer Knutsen. Der spiller de inn sin debututgivelse og deres første singel “Big Black Hole” ble sluppet 15. September. Etter en debutturné i høst har The Largo sanket lovord som et sterkt og bunnsolid liveband og har allerede rukket å få sin første terning. Altaposten rullet terningkast 6 for konserten de gjorde på Barila oktober 2017.

“(…) og til sammen ga trioen Altapublikummet denne høstens desidert heftigste rockeinjeksjon, sålangt. Terningkast 6.” – Altaposten

Nå er de aktuelle med sin andre singel “Favorite Son” og planlegger for fullt albumslipp og konsertåret 2018. Låtene er produsert av Christer Knutsen, mixet av Martin Bowitz og Jørgen Smådal Larsen. Brian Lucey i Magic Garden Mastering skal stå for mastringen av deres første album. The Largo spiller hardtslående riffbasert ørkenrock anno 2017, toppet med sterke vokaler som roper tilbake i storhetstiden på 60-og 70-tallet.

The Largo består av:
Alf Magne Hillestad (Trommer) Jan Ole Kristensen (Gitar og vokal) Lars Isachsen Jemterud (Bass og vokal)

No comments yet.

Kommenter