Facebook Twitter

Måndag

Måndag er et relativt ferskt norsk rockeband som musikalsk plasserer seg med en solid fot i americanarocken. Med deres debutsingel “Angrepsklar”, høsten 2015, fikk de raust med oppmerksomhet. Oppfølgerene “Ein Gong Te” og “Vanleg” fikk radiorotasjon både nasjonalt og lokalt.
Med tekster som er ærlige og rett på sak har de sju medlemmene, hovedsakelig fra Valdres og Oslo, tatt solid grep om sitt voksende publikum. På klingende dialekt belyser bandet til dels alvorlige temaer på utilslørt vis. Bandet har store ambisjoner, og forkjærligheten for norske tekster og solide rockelåter er det som driver dem fremover og skiller de ut fra andre band i folk/rock sjangeren.
 Debutalbumet, også kalt “Angrepsklar” ble utgitt høsten 2016 på Grammofon Plateselskap og høstet gode kritikker.

“Lydmessig legger Måndag seg i et landskap som mange vil betegne som Midtvesten eller øst- kysten av USA. Tidlig Bruce Springsteen, Jackson Browne og Wilco er navn som dukker opp (…)” – Plateanmeldelse OA

Måndag er i full sving med ny musikk og sommeren 2017 slipper de første singel fra sitt nye album. Langspilleren kommer ut våren 2018.

Måndag er:

Vokal / Lars Endre Strand
, Gitar, Vokal / Lars Isachsen Jemterud, Gitar / Vemund Strand Aspeggen, Gitar / Christopher Stokke
, Keys / Lars Kvistum
, Bass / Ingar Blix Aaeng
, Trommer / Erik Haugen

No comments yet.

Kommenter