Facebook Twitter

INFO, BABY!

Trollrock er en urban friluftsfestival i spektakulære omgivelser på Beitostølen. Den beste musikken kombineres med fantastisk natur, utallige aktivitetstilbud, komfortable overnattingsmuligheter, kulinariske opplevelser og unik atmosfære. 

Trollrock ønsker å legge forholdene godt til rette for publikum. For å få til dette, trengs god informasjon om fasiliteter, hvor man får kjøpt ting, hvordan man kommer seg til og fra Beitostølen og hvordan festivalen er tilrettelagt, div forbud m.m. Alt dette finner du her!

Beitostølen sentrum

Fjellandsbyen Beitostølen er liten og oversiktelig. Det ulmer av barer, utesteder, restauranter, butikker, overnattingsteder og andre fasiliteter på Beitostølen.

FESTIVALOMRÅDET

Festivalområdet er på Beitostølen Skistadion, Tjednbakkvegen 16. Dette  er i gangavstand fra de fleste overnattingsbedrifter og fasiliteter på Beitostølen, men det vil også gå shuttlebusser under festivalen. Området har en kapasitet på ca 4000 gjester pr dag. Publikumsinngangen ved første nedkjøring til stadion. Billetter og billettbånd selges/kontrolles ved inngang til festivalen. Sikkerhetsvaktene foretar search av publikum ved entring av området. PS: Det er 100 kr tillegg for kjøp av billett i døra.

Trollrock har to scener:

 • Trollscena: Dette er hovedscenen. Konsertslutt 01.00 torsdag, fredag og lørdag.
 • Huldrescena: Innendørs I lavvo. Ca 500 pers. Konsertslutt 23.00 torsdag og fredag, og 23.15 lørdag.

SHUTTLEBUSS

Shuttlebusser går kontinuelig fra Radisson Blu til festivalområdet t/r fra festivalåpning til festivalslutt.

Priser: 

 • Enkelt turer 20kr/pers. NB: KUN KONTANT. 
 • Klippekort 5 turer 100kr/ kan også betales til vipps nr: 110135  VIPPS GJELDER KUN KLIPPEKORT

AKTIVITETER

Det finnes en rekke aktiviteter å ta seg til på Beitostølen. Fjellturer, rafting, bob-bane, hundekjøring, olabilbane, klatrepark, skytesimulator og mye mer.

For mer info eller booking, ta kontakt med våre aktivitetspartnere:

Funksjonshemmede

Festivalområdet vil være godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Sikten mot scene blir ivaretatt av opphøyninger. Kommunale ledsagerbevis blir godtatt. Ledsagere får rabattert pris. Festivalområdet har toaletter for funksjonshemmede inne på toalettområdet.

Miljø

Beitostølen er et meget attraktivt turistområde som ligger i naturskjønne omgivelser. Derfor anbefaler vi alle om å ta hensyn til område de befinner seg i. Man finner sorteringsstasjoner og panteboder flere steder på beitostølen, og vi oppfordrer alle til å benytte søppelkassene inne på området. Det gjør jobben enklere for våre frivillige.

Betaling

Betaling i barer og spisesteder på festivalområdet foregår med Visa, Mastercard og mCash. Billetter og merchandise kan kjøpes med kontanter, ellers er festivalen kontantfri.

Mat og drikke

Festivalområdet vil ha en rekke utsalgssteder for både mat og drikke. Vi har et bredt utvalg av både kortreist og langreist mat, samt popcorn og diverse snacks. Det finnes også alternativer for vegeterianere.  Trollrock har til og med sitt eget lokalbrygga festivaløl. «Trøll», som brygges av Valdres Gardsbryggeri, har blitt en svært yndet leskedrikk i sommervarmen. Foruten festivaløl har vi Ringnes Pils, Smirnoff Ice, Somersby, hvitvin, rødvin, Prosecco, Ringnes lite (uten gluten), mineralvann og en rekke drinker opp til 22%. Det er ikke tillatt å ha med seg medbrakt mat eller drikke.

Ankomst

Beitostølen ligger i Valdres mellom Gudbrandsdalen og Hallingdal, og forholdsvis midt mellom Oslo og Bergen. Om man ikke kjører selv er det flere muligheter å komme seg til Beitostølen på:

 • Fra Oslo: Beitostølen ligger 221 km fra Oslo. Om du kjører bil tar dette ca 3 timer. Du kan også benytte deg av buss (Valdresekspressen), fly (Fagernes lufthavn Leirin) eller Rockebussen.
 • Fra Bergen: Ca 300 km, 4 timer kjøring. Du kan evt ta buss via Fagernes, tog til Gol eller fly via Gardermoen.
 • Fra Trondheim: Ca 400 km 5 timer kjøring. Buss, tog eller fly via Oslo.

Parkering

Trollrockpublikum som ankommer festivalen med egne transportmidler vil få mulighet til parkering på utsiden av festivalområdet.

 • Pris 50,- pr døgn.
 • Kun kontant betaling.

 

Taxi

Valdres har flere taxiselskap. Ofte lønner det seg å bestille fra dit du skal, så vel som hvor du drar fra. Oversikt finner du her

Overnatting

Det fins en rekke overnattingstilbud i tillegg til festivalcamping. Klikk her for full oversikt. Festivalcampen ligger vis a vis festivalområdet. Her er det god stemming døgnet rundt. Festivalcampen tilbyr hytter, samt plasser til både telt, campingvogn og bobil. Vi har også Camp Lavvo Baby nede på festivalområdet.

Aldersgrense

Trollrock er tilgjengelig for alle, men det gjelder visse regler for de som er under 18 år. Er man under 16 år må man være i følge med en foresatt/verge, dvs en edruelig person over 20 år. Personer mellom 16 og 18 år trenger ingen foresatt/verge, men vil få egne billettbånd som hindrer kjøp av alkohol. Det er strengt forbudt for alle under 18 år å nyte alkohol eller være beruset på festivalen. Det samme gjelder å viderformidle alkohol til de under 18. Overtredelse fører til bortvisning av området umiddelbart og avklipt festivalbånd.

Åpningstider

 • Torsdag:17.00 – 01.30 (Alkoholsalg stenger 01.30)
 • Fredag: 16.30 – 02.30 (alkoholsalg stenger 02.00)
 • Lørdag: 16.30 – 02.30 (alkoholsalg stenger 02.00)

FESTIVALKONTOR

Trollrock sitt festivalkontor holder til ved Bryggerihuset Beitostølen. Her kan du kjøpe billetter, t-skjorter, bytte billet mot armbånd, eller bare komme innom for en hyggelig prat. Kontoret er stort sett åpent hver dag til 20.00 frem til onsdag. 10-14 fra torsdag. Salgskontoret åpner igjen kl 15.00 på festivalområdet hver dag under festival.

Armbånd

Det første du bør gjøre når du ankommer Trollrock er å få byttet billetten i et armbånd. Dette gjør du ved inngangen til festivalområdet, eller på festivalkontoret. OBS: Erfaring viser at det oppstår store køer før de største konsertene, derfor anbefaler vi alle å beregne god tid i forkant for å få best mulig konsertopplevelse.

Akkreditering

De som har avtalt presseakreditering, kan hente sine pressepakker på billettkontoret ved inngangen til festivalområdet. Akreditering av frivillige skjer også her.

FØLGENDE ER IKKE TILLATT PÅ FESTIVALOMRÅDET

 • Dyr. Nærmeste Kennel er Skammestein ca 3 km unna på Myhre Gård.
 • Paraplyer. Vi selger regnponcho på området
 • Campingstoler. Det vil bli satt ut en rekke bord og benker.
 • Medbragt mat og drikke. Mer enn nok å få kjøpt.
 • Narkotiske stoffer. Det er politi og narkohunder på området.
 • Overstadig berusede publikumere. Disse vil bli bedt om å forlate området.
 • Speilreflekskamera, videokamera inkl. GoPro
 • Selfiestang

Til slutt håper vi vårt fantastiske publikum vil fortsette bidraget med å lage verdens trivligste festival i mange år fremover.

God festival, baby!