Facebook Twitter

Dagens storslipp, baby!

Kvelertak, Jaa9 & OnklP, Elsa & Emilie og Tiergarten klare for Trollrock 2017!

KVELERTAK

Norges råeste liveband til Trollrock!

Kvelertak fra Stavanger, med eksistens fra 2007, har stor tyngde både i inn- og utland. Bandet har vunnet 4 Spellemann-priser, senest Spellemann 2016 i klassen rock. Kvelertak har turnert med storheter som blant andre Slayer, Mastadon og Anthrax, samt oppvarming for selveste Metallica på deres «By Request Tour» i 2014. Merittlista er for lang til å nevnes! De har bak seg 3 studioalbum, hvor siste album «Nattesferd» ble utgitt i 2016, etterfulgt av en massiv Europaturne.

De har nylig annonsert konserter i april 2017 sammen med de mye omtalte svenskene i GHOST. Sammen drar de på en aldri så liten Skandinavia turné, som inkluderer Oslo Spektrum.

Hele Jotunheimen skal riste når Kvelertak inntar Trollscenen torsdag 27.juli!

 

Jaa9 & OnklP

Jaa9 & OnklP stammer fra det Lillehammer-baserte rapkollektivet Dirty Oppland, og har siden 2002 jobbet sammen om en rekke utgivelser. De står bak enorme hits som «Kjendisparty», «Glir forbi» og «Partysvenske» samt de kritikerroste albumene «Bondegrammatikk», «Sjåre byrmæ» og «Føkk ferie».

Våren 2016 siden slapp gutta «Jeg er» (feat. Urørt-vinner Cezinando), en usedvanlig frisk og fengende forsmak på deres niende langspiller «Gamle hunder, nye triks» som kom i høst. Låta ble for øvrig B-listet på kanaler som NRK P3 og mP3.

Live er Jaa9 & OnklP alltid garantister for topp stemning og har en rutine og hitparade i arsenalet sitt få her på berget kan matche. I løpet 2016 leverte «9P»  fantastiske festivalopptredener og klubbkonserter rundt omkring i Norge. Og med nytt kritikerrost album i snippsekken, er det en sulten og revitalisert duo som igjen skal ut på veien.

Det er med andre ord bare å glede seg til sirkus Jaa9 & OnklP ruller opp mot fjellet lørdag 29.juli, baby!

 

Elsa & Emilie

For tre år siden bergtok to 16 år gamle jenter fra Haugesund den norske musikkverdenen. Med sine karakteristiske harmonier og lydbilde, skilte de seg fra alle andre. Debutalbumet «Endless Optimism» fra 2014 ga dem Spellemann-nominasjon, tung spilletid på radio, en rekke store TV-opptredener og plasseringer i filmer og serier. Singelen «Run» fra blant annet serien Skam, er streamet over tre millioner ganger.

Nå er Elsa & Emilie tilbake med ny musikk.

I august slapp 20-åringene første singel fra ”Kill Your Darlings”. “Au Volant” er en mystisk, suggerende låt som lokker en inn og legger tolkningen i lytterens hender. Elsa & Emilie har vokst sammen med musikken, og presenterer et noe mørkere lydbilde. Singelen ble listet på P3 og en rekke andre kanaler. Den ble også lagt merke til utenlands der den fant veien helt til #3 på det anerkjente trendbarometeret Hype Machine.

I januar 2017 kom oppfølgersingelen «Chains of Promises» som ble listet på NRK p3 og p1.

Deres andre album «Kill Your Darlings» kom ut 20.januar. Et album fra Elsa & Emilie, skrevet av dem selv og produsert av Kristoffer Bonsaksen fra Propeller Music (Emilie Nicolas, Lugn, Bendik, Highasakite).

”Mens debuten hadde ungdommelig sjarm, er «Kill Your Darlings» en mer moden og voksen produksjon. Lydbildet er «større», og den vokser på deg.” – Øyvind Rønning – Dagbladet.

” Elsa og Emilie synger strålende sammen, med harmonier som høres ut som de er søsken. Stemmene legger seg fint over et storslått, dunkelt og stemningsfullt syntetisk lydbilde, produsert av Kristoffer Bonsaksen” – Geir Rakvaag – Dagsavisen.

Med et nytt, bunnsolid album, en rekke viktige festivaler og konserter samt internasjonal interesse ligger alt an til at Elsa & Emilie skal bergta både den norske og den internasjonale musikkscenen igjen. Elsa & Emilie spiller på Trollrock fredag 28.juli.

Tiergarten

Tiergarten er et elektronisk-synth-pop-band fra Oslo, som startet i 2014. Målet er å lage kjølig arrangert pop med energi fra rock.
 I løpet av 2015 fullførte bandet sin første LP med Jonas Kroon og Marianne Sveen som produsenter.

Albumet «Oslo Exit Baby» er utgitt på labelen Painted Black i 2016.
 Tiergarten er både elektronisk og organisk, lys og mørk, melodisk og monoton.

Bandets låter skrives i hovedsak av vår lokale helt Mats Rybø. Tidligere låtskriver med og for blant annet Katzenjammer.

Bandet består i 2016 av Stian Sveen, Kristian Svedal, Trine Skullestad Hølland, Anne Marit Bergheim(Katzenjammer) og Mats Rybø

No comments yet.

Kommenter