Facebook Twitter

Bel Canto på “shimmering” Trollrock-fredag!

Skaperne av norsk elektronika er klare for fjellheimen!

Med èn del catchy poptoner og èn del arktisk elektronika, har Bel Canto i en årrekke inspirert store artister som Røyksopp i tillegg til å skape seg et stort navn både nasjonalt og internasjonalt.

Nordens Paris var skapelsens vugge. Nils Johansen og Geir Jenssen fant en ung Anneli Drecker og den arktiske sounden ble skapt og toppet med hennes fantastiske stemme. Bandet får æren for noe så spesielt som The Tromsø Sound”

Shimmering, warm and bright kom ut i 1992 og da ble Bel Canto for alvor kjent internasjonalt. Med over 150 konserter i Europa, USA og Japan skapte de seg et stort navn og ble selvfølgelig belønnet med Spellemannspriser i hjemlandet.

Nå er bandet aktuelle med ny musikk. Det er på høy tid. Dorothy’s Vicotry som kom i 2002, er bandet foreløpige siste album. I mellomtiden har Anneli Drecker har vært gjest på A-ha-konserter og vært en aktiv figur i norsk musikkliv.

– Vi gleder oss veldig til å spille på Trollrock til sommeren, sier bandet. – Det blir moro å se hvordan Trollrock-publikummet kan danse i fjellheimen. Vi lover å gi alt vi har og kan garantere for at vi skal spre god stemning fra scenen!

 

Bel Canto spiller fredag 27. Juli

No comments yet.

Kommenter